Ett erfaret företag med riktigt härlig personal

Hej du, kul att se dig! Jag jobbar ju på ett företag som jobbar inom data och IT som jag tidigare nämnt och idag hade jag tänkt skriva ett inlägg om en förändring som hänt på jobbet. Vi tog nämligen hjälp av en plåtslagare i Lund för att vi behövde hjälp med att lägga nytt tak.

Jag satt på jobbet en dag och jobbade vid min dator som vanligt, helt plötsligt fick jag en vattendroppe på näsan och jag förstod inte var den kom ifrån. Jag tänkte inte så mycket på det men efter att samma sak hade hänt närmare tio gånger tog jag an uppdraget att hitta vart de hade kommit ifrån. Jag upptäckte att det hade hänt några av mina kollegor också, tillsammans kom vi fram till att det var taket som läckte. Det hade lyckats gå hål i taket på en del ställen på vårt kontor och vi fick ju bara ta tag i det. Vi fick kontakta en plåtslagare i Lund som kunde hjälpa oss med vårt läckande tak. Vi fick hjälp av företaget Stehags Plåtslageri genom att de la om hela taket då de märkte att det var gammalt och bara skulle gå sönder ännu mer om de inte bytte ut det. Eftersom det inte är ett jättestort hus vårt data-företag ligger i gick arbetet väldigt smidigt och fort, men under tiden fröetaget var på plats hade några riktigt roliga dagar. Vi välkomnade dem in till oss på fika och vi fick oss många härliga skratt under deras vistelse, detta gör att jag bara kan rekommendera dem ännu mer. Att få ett så bra jobb gjort och samtidigt ha roligt med deras anställda gjorde allt helt värt det, vi valde helt rätt plåtslagare i Lund.